FAIR TRADE - ET VINDUE TIL VERDEN
FAIR TRADE - ET VINDUE TIL VERDEN
Økologisk Fair Trade kaffe og te
Vi har udvalgt meget delikate kaffer og lækre teer til dig - selvfølgelig både Fair Trade og økologisk. Du kan både få hele bønner, malet kaffe og instant kaffe. Vores te finder du i flere varianter og både i løs vægt og tebreve.



Økologisk TE fra Kilimanjaro
Du kan få flere forskellige slags økologisk te fra Kilimanjaros Højland i Tanzania. Teerne er Fair Trade produceret.
Vi har både Sort Te, GrønTe og Roibos Te, og de fås både i breve og løs vægt. Roibos Te er koffeinfri te, og dermed en god aftente, eller blot hvis du foretrækker det koffeinfri.
Økologisk Kaffe - Oromia kafffe fra Ethiopien
Vores økologiske kaffe fra Ethiopien er naturligvis Fair Trade.
Du kan få kaffen i 2 varianter - en Espresso Kaffe og en Gorumet Kaffe. Begge varianter kan fås både som formalet kaffe og som hele bønner.
Fair Trade kaffen kommer fra etiopiske småbønder, der producerer Arabica-kaffe af høj kvalitet. Småbønderne er gået sammen i Cooperativer, som sikrer dem retfærdige priser og tilbydes uddannelse.
Ud over at være Fair Trade certificeret er Oromia kaffen også certificeret økologisk.
Disse Etiopiske kaffer er sprængfyldt med karakter og giver den perfekte balance til at tilfredsstille den kræsne kaffeelsker.
Bønnerne dyrkes højt i Etiopiens frodige bjerge, hvor kaffen vokser i harmoni med naturen. Kaffeplanterne vokser i 1700-2100 meters højde, og her udvikler bønnerne deres exceptionelle kvalitet takket være det kølige klima og den rige jord. Disse vækstbetingelser giver kaffen en uovertruffen kvalitet.

Økologisk Instant kaffe fra Tanzania
Er du til den hurtige løsning, har vi instant kaffe fra Tanzania der både er Fair Trade og økologisk. Pulverkaffen er meget populær, og med en perfekt blanding af mild bitterhed og fylde af brun farin, tager denne kaffe dig med på en nydelsesrejse.
Derfor fristes man til denne hurtige løsning frem for at brygge kaffen.
Energibesparende produktion
For at få den bedste aroma i pulverkaffen, produceres den på gammeldags facon: Bønnerne ristes, og straks efter nedkøling males de, så de æteriske olier bevares. Kaffen brygges og sprøjtetørres i varmluft, så der kun er fint pulver tilbage.
Denne metode bruger desuden mindre energi end frysetørring.